Nevezési információ

Online előnevezési határidő:
2023. február 15. 12.00 – április 03. 12.00

Ezt követően egy alkalommal személyesen lesz lehetőség nevezésre 2023. április 15-én, szombaton 10 és 15 óra között a Városi Könyvtár és Közösségi Házban.
FIGYELEM! A verseny napján, a helyszínen már nem lehet nevezni!

Online nevezését a www.futonap.szszm.hu oldalon indíthatja. Meg kell adnia e-mailcímét, majd a hitelesítés gomb megnyomása után a rendszer egy e-mailt küld Önnek a hitelesítő kóddal. A kódot be kell írnia vagy másolnia a nevezési felület megjelölt helyére, majd a „Kód jóváhagyása” gombra kattintva folytathatja nevezését.
Kérjük, ügyeljen adatai pontos megadására! A *-al jelölt mezők kiköltése kötelező, ezen adatok megadása szükséges az érvényes nevezéshez.
A táv kiválasztása után megjelenik az Ön nevezési díja. A versenyző adatainak felvitele után, a lap legalján egy 4 jegyű regisztrációs számot talál. Ezt a számot a rendszer automatikusan rendelte hozzá az Ön nevezéséhez, megváltoztatására nincs lehetőség, valamint a továbbiakban ezzel tudja majd igazolni nevezését.
A nevezési lap alján el kell fogadnia a versenykiírásban, valamint az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat, illetve kiskorú/fiatalkorú esetén a szülői engedélyt.

Az adatok kitöltése után a válaszok áttekintése gombra kattintva megjelenik a következő oldal, melyen minden, Ön által megadott adat szerepel. Kérjük ezen oldal alapos áttekintését, ugyanis amennyiben az űrlap kitöltése során hibát vétett, itt még van lehetősége korrigálni a vissza gomb megnyomását követően. Amennyiben minden mezőt helyesen töltött ki, a küldés gombbal véglegesítheti nevezését.

Ezt követően kap egy e-mailt, amelyben szerepel majd minden adata, amelyet a nevezéshez felvitt, valamint a nevezési díj befizetésére vonatkozó információk. Ekkor már csak a nevezési díj utalásáról kell gondoskodnia. Mindenkinek a nevezés aktiválása időpontjának megfelelő nevezési díjat kell befizetni, az átutalás napjától függetlenül. A nevezési folyamat során a versenyző nem kapja meg a rajtszámát, azt majd csak a Rajtlistából vagy az átvételkor tudja meg.

A nevezéskor megadott adatokat módosíttatni egy alkalommal lehet, illetve az adatokat törölni csak a szervezők tudják. Ilyen jellegű kéréseket kérjük a futonap.szszm@sargahaz.com e-mailcímre küldeni.

Korosztályi meghatározások:

A gyermekek életkorát figyelembe véve 3 kisebb távot indítunk, amelyekre korcsoportok szerint nevezhetnek.

500 m „Csemete”: csak a 0-6 éves gyermekek nevezhetnek

800 m „Nebuló”: csak a 7-10 évesek nevezhetnek

1000 m „Tini”: csak a 11-14 évesek nevezhetnek

            „Junior”: csak a 15-18 évesek nevezhetnek
Valamint az 50 év felettieknek az 1000 m-es távon biztosítunk indulási lehetőséget a „Szenior” futamban.

A 2023-as évben betöltött életkort vesszük alapul, melyet a rendszer figyel és automatikusan számol, így biztosan csak azok a távok nyílnak meg, amelyekre az adott versenyző jogosult nevezni.

A 3,5 km, 8 km, 21 km távokon nincs korosztályi meghatározás, korra való tekintet nélkül fogadunk nevezéseket.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a verseny egyik távjára sem (elsősorban 500 m az érintett táv) nevezhet, illetve távján sem futhat felnőtt kísérő nélkül az a gyermek, aki 2023. évben még nem tölti be 6. életévét. A rendszer ilyen korú jelentkező esetén a „Kiegészítő információk” között található, „Kísérő neve” mező kitöltése nélkül nem engedi a nevezés befejezését.

Csoportos nevezés:

Abban az esetben, ha 4-10 fő közötti létszámot szeretne egyszerre nevezni, a „Csoportos nevezés” opciót kérjük használni, melyben gyorsabban felviheti a nevezéseket újbóli hitelesítés és frissítés nélkül.
Kis- és fiatalkorú versenyzők nevezése esetén felhívjuk a benyújtó személy figyelmét, hogy a nevezett gyermek szülői engedélyével köteles rendelkezni! Az online űrlapon kérjük a szülő
e-mailcímét megadni, melyre egy automatikus tájékoztató levelet küldünk a nevezés beérkezéséről.

A verseny szervezői fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, az előnevezési időszakot hamarabb lezárják.

Nevezési díjak:

                                 március 14-ig                        április 3-ig           Személyesen, április 15-én

500 m                                0                                           0                                           500

800 m                                0                                           0                                           500

1000 m                              0                                           0                                           500

3,5km                                2 200                                    2 700                                   4 000

8 km                                  2 800                                    3 300                                    5 000

21 km                                3 300                                    4 300                                    6 000

 

A megadott árak bruttó árak és egy főre vonatkoznak (ÁFA tartalom 21,26%). A nevezés csak akkor érvényes, ha a nevezési díj megérkezett a szervező számlájára.
A fenti nevezési díjaknak a nevezési határidőt követő 2. munkanapig, az utolsó nevezési időszakban 2023. április 5-e éjfélig be kell érkeznie, egyéb esetben a nevezés nem érvényes.

Távok, ill. személyek közötti átnevezésre nincs lehetőség!
A nevezési díj számlaszáma nincs közvetlen összeköttetésben a nevezési oldallal, a nevezések érvényesítése manuális úton történik, és 2-5 munkanapot vesz igénybe az utalást követően. Érvényes nevezés esetében a rajtlistán a versenyző nevénél a sor végén az “érvényes” szöveg szerepel majd. Ekkortól a nevezés elfogadott, a versenyzőnek további nevezési feladata nincs.

A nevezési díj befizetéséről minden esetben számlát állítunk ki a versenyzők részére, melyet április 16-án, a verseny időtartama alatt, az Információs pontban vehetnek át. A cégnévre kiállított számlát egyedi megbeszélés alapján személyesen vagy postai úton küldjük ki, vagy április 16-án a verseny időtartama alatt az Információs pontban vehetik át.

Fizetés:

A nevezési díj befizetése átutalással lehetséges a Miklósi Futónap elnevezésű, OTP Banknál vezetett bankszámlájára, illetve április 15-én a személyes nevezés idején, a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával.

Kérjük, figyelje a regisztrációt követően kapott visszaigazoló e-mailt, mert minden fizetési információt tartalmaz!

Figyelem! Az átutalásnál a közleményben a versenyzőnek meg kell adni a regisztrációs számát, továbbá a vezeték- és utónevét.

A nevezési díj tartalmaz:

  • részvételt a versenyen
  • frissítést a pályán
  • elektronikus időmérést
  • orvosi felügyeletet
  • biztosított útvonalat
  • befutóérmet
  • befutócsomagot
  • a versenyhez kapcsolódó kiegészítő programokat