Nevezési információ

Online előnevezési határidő:
2020. január 27. 12.00 óra – április 06. 12.00

A verseny szervezői fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, az előnevezési időszakot hamarabb lezárják.

Ezt követően egy alkalommal személyesen lesz lehetőség nevezésre, korlátozott számban 2020. április 18-án, szombaton 10 és 15 óra között a Városi Könyvtár és Közösségi Házban.
A verseny napján, a helyszínen már nem lehet nevezni!

Amennyiben 1-3 személy nevezését szeretné felvinni, az „Egyéni nevezés” gombra kattintva teheti meg.
4-10 futó nevezését a „Csoportos nevezés” gomb alatt található űrlappal tudja regisztrálni. Ezzel a funkcióval gyorsabban felviheti a nevezéseket újbóli hitelesítés és frissítés nélkül.

  1. Kérjük, adja meg e-mailcímét, majd a hitelesítés gomb megnyomása után a rendszer egy e-mailt küld Önnek a hitelesítő kóddal.
  2. A kódot be kell írnia vagy másolnia a nevezési felület megjelölt helyére, majd a „Kód jóváhagyása” gombra kattintva folytathatja nevezését.
  3. Töltse ki az űrlapot és kérjük, ügyeljen adatai pontos megadására. A *-al jelölt mezők kiköltése kötelező, ezen adatok megadása szükséges az érvényes nevezéshez.
  4. A születési dátum bevitele után válik láthatóvá az összes táv, amelyre az életkora alapján jogosult.
  5. A versenyző adatainak felvitele után, a lap legalján egy 4 jegyű regisztrációs számot talál. Ezt a számot a rendszer automatikusan rendelte hozzá az Ön nevezéséhez, megváltoztatására nincs lehetőség, valamint a továbbiakban ezzel tudja majd igazolni nevezését.
  6. A nevezési lap alján el kell fogadnia a versenykiírásban, valamint az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat, illetve kiskorú/fiatalkorú esetén a szülői engedélyt.
  7. Az adatok kitöltése után a válaszok áttekintése gombra kattintva megjelenik a következő oldal, melyen minden, Ön által megadott adat szerepel. Kérjük ezen oldal alapos áttekintését, ugyanis amennyiben az űrlap kitöltése során hibát vétett, itt még van lehetősége korrigálni a vissza gomb megnyomását követően.
  8. Amennyiben minden mezőt helyesen töltött ki, a küldés gombbal véglegesítheti nevezését.
  9. Ezt követően kap egy e-mailt, amelyben szerepel majd minden adata, melyet a nevezéshez felvitt, valamint a nevezési díj befizetésére vonatkozó információk. Ekkor már csak a nevezési díj utalásáról kell gondoskodnia. Mindenkinek a nevezés aktiválása időpontjának megfelelő nevezési díjat kell befizetni, az átutalás napjától függetlenül.

A nevezési folyamat során a versenyző nem kapja meg a rajtszámát, azt majd csak az átvételkor tudja meg.

A nevezéskor megadott adatokat módosíttatni egy alkalommal lehet, illetve az adatokat törölni csak a szervezők tudják.
Ilyen jellegű kéréseket kérjük a futonap.szszm@sargahaz.com e-mailcímre küldeni.

Korosztályi meghatározások:
A gyermekek életkorát figyelembe véve 3 kisebb távot indítunk, amelyekre korcsoportok szerint nevezhetnek.

500 m “Csemete”: csak a 0-6 éves gyermekek nevezhetnek
800 m “Nebuló”: csak a 7-10 évesek nevezhetnek
1000 m “Tini”: csak a 11-14 évesek nevezhetnek
“Junior”: csak a 15-18 évesek nevezhetnek

Valamint az 50 év felettieknek az 1000 m-es távon biztosítunk
indulási lehetőséget a „Szenior” futamban.

A 2020-as évben betöltött életkort vesszük alapul, melyet a rendszer figyel és automatikusan számol, így biztosan csak azok a távok nyílnak meg, amelyekre az adott versenyző jogosult nevezni.

A 3,5 km, 8 km, 21 km távokon nincs korosztályi meghatározás, korra való tekintet nélkül fogadunk nevezéseket.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a verseny egyik távjára sem (elsősorban 500 m az érintett táv) nevezhet, illetve távján sem futhat felnőtt kísérő nélkül az a gyermek, aki 2020. évben még nem tölti be 6. életévét. A rendszer ilyen korú jelentkező esetén a Kiegészítő információk között található, „Kísérő neve” mező kitöltése nélkül nem engedi a nevezés befejezését.

Csoportos nevezés:

Kis- és fiatalkorú versenyzők nevezése esetén felhívjuk a benyújtó személy figyelmét, hogy a nevezett gyermek szülői engedélyével köteles rendelkezni! Az online űrlapon kérjük a szülő
e-mailcímét megadni, melyre egy automatikus tájékoztató levelet küldünk a nevezés beérkezéséről.

Nevezési díjak:

március 2-ig április 6-ig személyesen, április 18-án
500 m 0 Ft 0 Ft 500 Ft
800 m 0 Ft 0 Ft 500 Ft
1000 m 0 Ft 0 Ft 500 Ft
3,5 km 1.500 Ft 2.000 Ft 3.000 Ft
8 km 2.000 Ft 2.500 Ft 4.000 Ft
21 km 2.500 Ft 3.500 Ft 5.000 Ft


A nevezés csak akkor érvényes, ha a nevezési díj megérkezett a szervező számlájára.
A fenti nevezési díjaknak az adott nevezési időszakban a határidőt követő 2. munkanapig be kell érkeznie (március 4. valamint április 8.), egyéb esetben a nevezés nem érvényes.

A nevezési díj számlaszáma nincs közvetlen összeköttetésben a nevezési oldallal, a nevezések érvényesítése manuális úton történik, és 2-5 munkanapot vesz igénybe az utalást követően. Érvényes nevezés esetében a rajtlistán a versenyző nevénél a sor végén az “érvényes” szöveg szerepel majd. Ekkortól a nevezés elfogadott, a versenyzőnek további nevezési feladata nincs.

Távok, ill. személyek közötti átnevezésre nincs lehetőség!

Bővebb információ!